Dubai

Over

LEES MEER

Safari Ngorongoro

Ik hield altijd al van reizen, maar toen ik In 2016 een 4-weekse reis naar Nieuw-Zeeland maakte, werd die welbekende reislust pas echt aangewakkerd. Ik voelde dat ik hier zo snel mogelijk weer naartoe moest. Twee jaar later, na het afronden van mijn studie, ben ik die belofte aan mijzelf nagekomen. Ik besloot terug te gaan om 5 maanden in mijn eentje te backpacken. Tijdens die reis ontstond ook de behoefte om mijn verhalen te delen met vrienden en familie. En zo is theworldisonmylist.nl ontstaan. Sindsdien probeer ik zo veel mogelijk reisjes te maken en die met jullie te delen!

Vaak wordt er gesproken over ‘de échte reiziger’. Wat mij betreft bepaal je helemaal zelf hoe jij het fijnst reist en bestaat er niet zoiets als ‘de echte reiziger’. Ik hou van avontuur maar ben bijvoorbeeld ook een echte planner en ik weet dat ik niet de enige ben. Soms is het moeilijk om deze twee elementen met elkaar te combineren.

Met theworldisonmylist.nl help ik je daarmee op weg. Je vindt hier dag-tot-dag routes, handige tips voor het voorbereiden op je reis en natuurlijk mijn eerlijke mening over de bestemmingen die ik heb bezocht.

Theworldisonmylist.nl heeft daarom dus ook als doel om de avontuurlijke reiziger te inspireren die ook van een goede voorbereiding houdt. Van stedentripjes, verre reizen, mooie roadtrips, weekendjes weg tot simpelweg een dagje uit in Nederland. Hopelijk raak jij net zo enthousiast over deze reizen als ik!